Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Simsällskapet Iden
Simidrott
Information till föräldrar!
Här listas de den information ni som föräldrar behöver veta om terminen.

1. Mitterminsmail- Vi kommer i mitten av terminen skicka ut en liten uppdatering. Vad vi har gjort, vad vi ska göra och hur det går för just ditt barn. Vi vill dock betona vikten av att aldrig pressa fram simkunnighet. Simning är varken fotboll eller piano. Det handlar om ett helt nytt element, och utvecklingen sker individuellt. Det viktiga för oss är en trygg vattenvana för att förbereda ett liv kring vatten. 

2. 8 barn per grupp istället för 12. Detta är något som ni föräldrar efterfrågat och vi håller med om att sänka antalet barn ökar säkerheten och kvalitén på undervisningen. 

3. Vi arbetar efter en princip som rekommenderas av Svenska Simförbundet, och det är att genomföra- utvärdera - utveckla. Det betyder att vi efter varje termin går igenom vad som fungerat bra och mindre bra. Vi tar till oss den feedback vi får av föräldrar, vi diskuterar med varandra och förändrar det som behöver förändras. Vi kommer under sommaren uppdatera planeringen, utbilda nya tränare, vidareutbilda ”gamla” tränare och jag kommer hämta nya idéer och tankar från Svenska Simförbundet. Och till hösten är vi redo att genomföra! 
Detta har gjort vår simskola så bra som den är, men vi ber även om överseende när allt inte fungerar perfekt, då utvecklas vi. 

 
Simskolegrupperna VT2019
Här ligger vårens grupper för simskolan. 
 
Anmälan
Anmälan till simskolans grupper kommer komma upp på denna sida 11 juni (OBS. Detta är en förtursanmälan för våra befintliga medlemmar, anmälan för allmänheten öppnar den 16 juni). 
Det kommer synas en knapp i höger fält med texten anmäl er till simskolan här och genom att klicka på den hamnar man på vår bokningssida. 

Tiderna för grupperna kommer upp inom kort så att man innan själva anmälningen kan hitta en grupp som matchar helgens pussel. 

Några nya ändringar vi gjort är att antalet barn i varje grupp som tidigare varit 12 barn, kommer minska till 8. Detta gör vi för att öka varje barns bassängtid och för ökad säkerhet under lektionstiden. Ni var många föräldrar som önskade detta, och självklart lyssnar vi! 
Vi kommer under sommaren att gå igenom vårens planeringar, diskutera och utveckla dessa. 
 
våra sponsorer