Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Simsällskapet Iden
Simidrott
Information till föräldrar!
Här listas de den information ni som föräldrar behöver veta om terminen.

1. Mitterminsmail- Vi kommer i mitten av terminen skicka ut en liten uppdatering. Vad vi har gjort, vad vi ska göra och hur det går för just ditt barn. Vi vill dock betona vikten av att aldrig pressa fram simkunnighet. Simning är varken fotboll eller piano. Det handlar om ett helt nytt element, och utvecklingen sker individuellt. Det viktiga för oss är en trygg vattenvana för att förbereda ett liv kring vatten. 

2. 8 barn per grupp istället för 12. Detta är något som ni föräldrar efterfrågat och vi håller med om att sänka antalet barn ökar säkerheten och kvalitén på undervisningen. 

3. Vi arbetar efter en princip som rekommenderas av Svenska Simförbundet, och det är att genomföra- utvärdera - utveckla. Det betyder att vi efter varje termin går igenom vad som fungerat bra och mindre bra. Vi tar till oss den feedback vi får av föräldrar, vi diskuterar med varandra och förändrar det som behöver förändras. Vi kommer under sommaren uppdatera planeringen, utbilda nya tränare, vidareutbilda ”gamla” tränare och jag kommer hämta nya idéer och tankar från Svenska Simförbundet. Och till hösten är vi redo att genomföra! 
Detta har gjort vår simskola så bra som den är, men vi ber även om överseende när allt inte fungerar perfekt, då utvecklas vi. 

Veckoschema VT 2019
Här ser ni schema för alla grupper VT 2019
 
 
våra sponsorer